Deelnemers 2018-01-11T11:05:48+00:00

De beste deelnemers voor jouw onderzoek?

Goed geregeld via CG

Goed onderzoek zonder goede deelnemers is onmogelijk. Daarom regelen wij de beste deelnemers voor jouw onderzoek.

Wij vinden bijna iedere doelgroep. Consument of zakelijk, lokaal of internationaal? Altijd snel geregeld en voor een scherpe prijs.

Of het nu gaat om 1 op 1 interviews, groepsgesprekken, in homes, werkplekbezoeken of online onderzoek? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons enthousiaste team heeft jarenlange ervaring, weet alles van de (on)mogelijkheden en zorgt altijd voor de beste oplossing voor jouw onderzoek.

Goed onderzoek goed geregeld, dat is onze missie. Waarmee mogen we jou helpen?

  • Klanttevredenheid van 4,2 op 5 sterren in 2017

  • 15 jaar kennis en ervaring

  • 85 medewerkers en experts

  • Tienduizenden panelleden en 3 onderzoeklocaties

  • 3 ISO certificeringen, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA/FairData

Benieuwd naar onze ervaring?

Wat zeggen onze klanten?

“Wat ik prettig vond aan CG was dat ze binnen slechts een aantal uren mijn deelnemers konden werven. Dit ondanks dat het toch niet de gemakkelijkste doelgroep was. CG vroeg vanuit hun expertise goed door op onze selectiecriteria zonder dat ik daarom gevraagd had. Dat is erg prettig. Alle respondenten zijn netjes komen opdagen. Ook heel fijn dat er een aantal respondenten tussen zaten die waarschijnlijk van allochtone afkomst zijn. Dat is een groep die in mijn optiek te vaak ontbreekt in onderzoeken.” 

Rob Geerlings, Adviseur Market Intelligence bij CZ

“Bij Youngworks spreken we vooral jongeren en jongvolwassenen. En vaak zijn er dan nog heel specifieke wervingscriteria. CG denkt heel goed en betrokken met ons mee, ook als onze klanten last-minute vragen hebben. En ze leveren altijd goede respondenten.”

Debby van Adrichem, Researcher Trends bij YoungWorks

“Als we denken, hier gaan anderen misschien van piepen, dan doen jullie hem wel. We hadden parels van respondenten!”

Nieske Witlox, Eigenaar van Co-Efficiënt

Onze klanten

Benieuwd naar onze tarieven?

Prijslijst Deelnemers

Meer weten? Neem contact met ons op!

Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Paula zorgt voor blije klanten. Als bij een uitdagende selecties, alles op zijn plek valt, is haar werkdag geslaagd. Dat doet ze inmiddels al meer dan 10 jaar. Paula woont samen met haar drie mannen van 35, 4 en 2 jaar. Ze haalt haar energie uit hardlopen, Bruce Springsteen, feestjes en lokale politiek.
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Jolanda vindt het leuk om met aandacht voor jou als klant kwaliteit te leveren. Het doet haar goed als ze het gevoel heeft dat ze mee kan denken en zo de beste respondenten heeft kunnen leveren. Jolanda brengt graag tijd voor met haar kinderen in de speeltuin of op de kinderboerderij. Ook geeft ze trainingen in baby- en kindergebaren.
Ruud Kok
Ruud KokClient Service Manager
Ruud haalt passie uit het zorgdragen dat iedere selectie goed verloopt. En uiteraard, ook tevreden klanten. Hij is een echte team player, breed inzetbaar en behulpzaam. In zijn vrije tijd houdt Ruud ervan om te voetballen met vrienden of te drummen.
Marcel Paquay
Marcel PaquayManager of Research
Marcel werkt bij CG Selecties sinds 2010. Hij is al jaren eindverantwoordelijk voor de online onderzoeksafdeling. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, James Bond, Bruce Springsteen en heeft hij een druk sociaal leven. Daarnaast is hij als kersverse vader een heel nieuwe wereld aan het ontdekken.