Internationaal onderzoek 2017-12-11T15:06:20+00:00

Onderzoek in het buitenland?

CG verlegt je grenzen

Wil jij onderzoek doen over de grens? CG Internationaal onderzoek maakt het mogelijk.

Of het nu gaat om deelnemers in Manhattan of moderators in India? Of Arabische vertalingen of Multi country Skype Connects? Wij regelen voor jou de beste oplossing voor een scherpe prijs.

Hoe we dat doen? Via ons netwerk van gescreende en betrokken internationale partners. Onze ervaren research experts selecteren zo altijd de beste partij voor jouw onderzoek.

Goed onderzoek goed geregeld, dat is onze missie. Waarmee mogen we jou helpen?

  • Klanttevredenheid van 4,4 op 5 sterren in 2017

  • In 2017 projecten in meer dan 20 landen op 4 continenten

  • Met meer dan 60 geaffilieerde partners

  • Kwalitatief, kwantitatief en online communities

  • ISO certificering voor ons projectmanagement proces, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA/FairData

Benieuwd naar onze ervaring?

Wat zeggen onze klanten?

“Wij werken graag samen met CG voor wervingen bij internationaal onderzoek. Zij weten voor veel landen welke lokale recruiter ze moeten benaderen, wat ons veel kopzorgen scheelt. Tot nu toe zijn we ook heel tevreden over de kwaliteit van de respondenten.”

“Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De sessies moesten in 5 snelle, korte sprints gedaan worden.We zochten een partij die ons kon faciliteren met deze sprints.

We hebben verschillende partijen benaderd. De voorstellen lagen qua prijs en kwaliteit bij de meeste partijen op het zelfde niveau.Wij hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken.

Bij de sprints is het van belang dat je snel kunt schakelen en dat iedereen in het proces daar goed mee omgaat. Uiteraard zonder dat de kwaliteit onder druk komt te staan. De uitdaging was niet makkelijk. De doelgroep private bankers zijn lastig te werven en de moderators moesten echt specifieke kennis van finance hebben. Toch is CG er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.

Het tweede project hebben we daarom nu ook opgestart.”

“Wij werken regelmatig met CG samen om in contact te komen met onze consumenten in heel Europa. Via Skype kunnen we laagdrempelig en voordelig spreken met onze consumenten en leerzame insights opdoen. Ik vind het prettig om met CG te werken omdat ze snel in staat zijn de juiste respondenten te werven in heel Europa, waardoor wij ontzorgd worden.”

Astrid Pieterse, Senior Category Business Partner Food Europe van Unilever

Onze klanten

Benieuwd naar de tarieven?

Mail ons voor een prijsindicatie

Meer weten? Neem contact met ons op!

Marcel Paquay
Marcel PaquayManager of Research
Marcel werkt bij CG Selecties sinds 2010. Hij is al jaren eindverantwoordelijk voor de online onderzoeksafdeling. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, James Bond, Bruce Springsteen en heeft hij een druk sociaal leven. Daarnaast is hij als kersverse vader een heel nieuwe wereld aan het ontdekken.
Arjan Veninga
Arjan VeningaManaging Director
Blije klanten, blije collega’s, dag in en dag uit is Arjan als managing director bezig om dit samen met het team voor elkaar te boksen. Zijn ervaring bij bedrijven als KPN en Kamer van Koophandel komt dan handig van pas. Naast het bedrijf runnen, slaat hij graag tegen een bal op de tennisbaan, gaat hij graag op reis en kan hij erg genieten van goed eten.