Internationaal onderzoek2018-07-05T15:16:22+00:00

Internationaal onderzoek

CG verlegt je grenzen

Wil jij onderzoek doen over de grens? CG Internationaal onderzoek maakt het mogelijk.

Of het nu gaat om deelnemers in Manhattan, moderators in India, locaties in Duitsland of Skype gesprekken all over the world? Kwalitatief of kwantitatief onderzoek? In alle gevallen ben je bij ons aan het juiste adres.

In samenwerking met onze betrokken internationale partners, regelen wij voor jou altijd de beste oplossing voor de scherpste prijs.

Benieuwd hoe we jouw onderzoek tot een succes maken? Neem contact op met onze ervaren client service managers. Zij zorgen ervoor dat ook jij de grenzen kan verleggen.

  • Klanttevredenheid van 4,4 op 5 sterren

  • In 2017 projecten in meer dan 20 landen op 4 continenten

  • Met meer dan 60 geaffilieerde partners

  • Kwalitatief, kwantitatief en online communities

  • ISO certificering 20252 en 26362 voor ons projectmanagement proces, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA FairData

Benieuwd naar onze ervaring in internationaal onderzoek?

Klanten over ons internationaal onderzoek

“Wij werken graag samen met CG voor wervingen bij internationaal onderzoek. Zij weten voor veel landen welke lokale recruiter ze moeten benaderen, wat ons veel kopzorgen scheelt. Tot nu toe zijn we ook heel tevreden over de kwaliteit van de respondenten.”

“Voor een (nieuw) concept binnen onze bank wilden we kwalitatief onderzoek doen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De sessies moesten in 5 snelle, korte sprints gedaan worden.We zochten een partij die ons kon faciliteren met deze sprints.

We hebben verschillende partijen benaderd. De voorstellen lagen qua prijs en kwaliteit bij de meeste partijen op het zelfde niveau.Wij hebben gekozen voor CG omdat zij in gesprek de meest entrepreneurial spirit toonden, een “wir schaffen es” mentaliteit. CG bleek dit tijdens het hele traject ook waar te maken.

Bij de sprints is het van belang dat je snel kunt schakelen en dat iedereen in het proces daar goed mee omgaat. Uiteraard zonder dat de kwaliteit onder druk komt te staan. De uitdaging was niet makkelijk. De doelgroep private bankers zijn lastig te werven en de moderators moesten echt specifieke kennis van finance hebben. Toch is CG er in geslaagd om ons goed te faciliteren in ons internationale project.

Het tweede project hebben we daarom nu ook opgestart.”

“Wij werken regelmatig met CG samen om in contact te komen met onze consumenten in heel Europa. Via Skype kunnen we laagdrempelig en voordelig spreken met onze consumenten en leerzame insights opdoen. Ik vind het prettig om met CG te werken omdat ze snel in staat zijn de juiste respondenten te werven in heel Europa, waardoor wij ontzorgd worden.”

Astrid Pieterse, Senior Category Business Partner Food Europe van Unilever

Bedrijven waar wij internationaal onderzoek voor uitvoeren

Mogen wij jouw internationaal onderzoek uitvoeren?

Mail ons voor een prijsindicatie

Meer weten over internationaal onderzoek? Neem contact met ons op!

Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Jolanda vindt het leuk om met aandacht voor jou als klant kwaliteit te leveren. Het doet haar goed als ze het gevoel heeft dat ze mee kan denken en zo de beste respondenten heeft kunnen leveren.
Arjan Veninga
Arjan VeningaManaging Director
Blije klanten, blije collega’s, dag in en dag uit is Arjan als managing director bezig om dit samen met het team voor elkaar te boksen. Zijn ervaring bij bedrijven als KPN en Kamer van Koophandel komt dan handig van pas.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x