Onderzoekslocatie2018-07-05T16:06:25+00:00

De beste onderzoekslocaties

Goed geregeld door CG

Zoek jij de beste locatie voor jouw marktonderzoek? CG Venues regelt het voor je.

Dat doen we in onze eigen locaties in Amsterdam, Amersfoort of Hoorn. Of in andere steden via onze onderzoekspartners, ook in het buitenland.

Alle locaties zijn inspirerend ingericht en voorzien van de modernste faciliteiten. Altijd centraal gelegen en goed bereikbaar per auto of OV. En uiteraard voorzien van heerlijke en gezonde catering.

Gemakkelijk geboekt, goed geregeld. Scherpe prijzen inclusief voorzieningen, dus geen verrassingen achteraf. Onze ervaren Venue Managers staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw onderzoek gegarandeerd een succes wordt.

  • Klanttevredenheid van 4,4 op 5 sterren

  • 3 eigen locaties en een netwerk van partners

  • Goede combinatie deals bij het boeken van onderzoekslocatie en werven van deelnemers

  • Gemakkelijk te boeken onderzoeksondersteuning (moderatoren, tolken etc.)

  • ISO certificering 20252 en 26362, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA FairData

Benieuwd naar onze ervaring in het faciliteren van locaties?

Een impressie van onze huisgemaakte catering

Wat zeggen onze klanten?

“Uitstekend verzorgd: reservering snel en makkelijk, ontvangst vriendelijk. Catering heerlijk: lunch en borrel, dranken en snacks mooi verzorgd, mooie producten. Ruimte heerlijk: ruim en licht, prettig om een apart loungegedeelte te hebben waar we de helft van de middag hebben ingevuld. Goed bereikbaar. Extra pluspunt: we hoefden nergens om te vragen, alles werd gewoon soepel geregeld. Eén aandachtspunt: als de buitendeur openstaat, klappert de binnendeur heel erg. Dat stoort wel een beetje.”

Merel van den Hooff, Directieassistent bij Combiwel

“We hebben een geweldige dag gehad op deze locatie. De locatie ziet er prachtig uit. Het eten was meer dan verrukkelijk. De zorg en de liefde die we de hele dag voelde vanuit de dame op de locatie maakt het echt een geweldige dag voor ons en onze deelnemers. In onze trainingen staan wij altijd voor goede zorgen en wauw elementen. Dat is zeker gelukt, de deelnemers gaven aan weer verrast te zijn! Wij zouden graag vaker naar deze locatie terug willen!”

Leonie van Rooy, Field of Dreams

“Bedankt voor alle goede zorgen. Onze schoolleiders hebben een top studiedag gehad. Locatie, zaal en catering waren top! Wellicht tot een andere keer.”

Onze klanten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Prijslijst Onderzoekslocaties 2018
Prijslijst UX lab 2018

Meer weten? Neem contact op met ons op!

Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt er gelukkig van om jou volledig te faciliteren bij onze eigen Venues.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x