Online onderzoek 2018-01-11T08:32:08+00:00

Snel en voordelig online onderzoek?

CG maakt het mogelijk

Ben jij op zoek naar keiharde cijfers waar je goede beslissingen op kan nemen? CG Online Onderzoek maakt elk kwantitatief onderzoek mogelijk.

Concepttesten, imago onderzoek, KTV-metingen of een uitgebreide customer journey studie? Altijd snel geregeld en gemiddeld 20% goedkoper.

Of het nu gaat om alleen deelnemers of een volledig onderzoek inclusief rapport, conclusies en aanbevelingen. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Neem dus gauw contact op met onze ervaren research consultants. Zij zorgen altijd voor de best passende oplossing voor jouw onderzoek.

Goed onderzoek goed geregeld, dat is onze missie. Waarmee mogen we jou helpen?

  • Klanttevredenheid van 4,6 op 5 sterren in 2017

  • Van 200 deelnemers tot compleet onderzoek met rapportage

  • Resultaten binnen 5 werkdagen

  • 2 ISO certificeringen, voor kwantitatief onderzoek en panel, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA/FairData

Benieuwd naar onze ervaring?

Wat zeggen onze klanten?

“Voor een nieuwe campagne wilden we razendsnel onderzoeken welk van twee concepten beter werkt bij de doelgroep. We hadden een zeer strakke deadline, waardoor we snel en vaak moesten schakelen met CG selecties. Dat werd van hun kant gelukkig goed opgepakt. De prognose was dat we binnen twee dagen resultaat zouden krijgen, dit lukte uiteindelijk zelfs binnen één dag. Dankzij de hulp en realistische inschatting van de kant van CG selecties hebben wij de deadline meer dan ruim gehaald.”

Ufuk Esmer, Campagnestrateeg bij BKB

“Ik werk graag met CG samen met online onderzoek. Zeker in gecombineerde kwali-kwanti trajecten ontzorgen ze me goed. Zij pakken het hele kwantitatieve onderzoek goed op zodat ik me kan focussen op het kwalitatieve stuk. Erg fijn!”

Cindy van Cauter, Eigenaar van Quotus Research

“Ik wil benadrukken dat we zeer tevreden zijn met de behaalde respons en de zorgvuldige uitzet van CG Selecties.”

Anoniem, medewerker bij Veiligheid NL

Onze klanten

Benieuwd naar onze tarieven?

Prijslijst Online Onderzoek

Meer weten? Neem contact met ons op!

Marcel Paquay
Marcel PaquayManager of Research
Marcel werkt bij CG Selecties sinds 2010. Hij is al jaren eindverantwoordelijk voor de online onderzoeksafdeling. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, James Bond, Bruce Springsteen en heeft hij een druk sociaal leven. Daarnaast is hij als kersverse vader een heel nieuwe wereld aan het ontdekken.
Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant
Floris is de ras-onderzoeker van het team online onderzoek. Met jarenlange ervaring bij o.a. GfK bijt hij zich graag vast in complexe onderzoeken. Daarnaast loopt Floris niet weg voor een (veel te) flauwe grap, houdt hij van muziek, festivals, cabaret en lekker eten.
Tom Groot
Tom GrootProject manager
Tom is als projectmanager verantwoordelijk voor het project van A tot Z. Hij zorgt ervoor dat jij goed op de hoogte bent van de status van je project en regelt intern bijna alles. In zijn vrije tijd houdt Tom van festivals, voetbal, pubquizzen en brengt hij graag tijd door met vrienden.
Arjan Veninga
Arjan VeningaManaging Director
Blije klanten, blije collega’s, dag in en dag uit is Arjan als managing director bezig om dit samen met het team voor elkaar te boksen. Zijn ervaring bij bedrijven als KPN en Kamer van Koophandel komt dan handig van pas. Naast het bedrijf runnen, slaat hij graag tegen een bal op de tennisbaan, gaat hij graag op reis en kan hij erg genieten van goed eten.