Reputatie internationale drank 2018-02-15T09:03:32+00:00

Project Description

Reputatie internationale drank

Mixdrankjes zijn de laatste tijd steeds populairder, voor zowel thuis als tijdens een avondje thuis. Een internationale drankenfabrikant wilde graag onderzoek doen naar haar reputatie in Nederland. Daarvoor is er een workshopsessie georganiseerd, die op het hoofdkantoor van de klant zou plaatsvinden. Het moest een gezellige avond worden, waarbij de deelnemers hun ervaringen en associaties zouden delen. CG heeft de klant volledig kunnen ontzorgen, niet alleen door de deelnemers selecteren en werven, maar ook door drie moderators en een tolk te selecteren en briefen om deze workshop te leiden. Ook alle benodigde vertalingen en rapportages zijn door middel van CG Professionals verzorgd.

De totale kosten voor de inzet van de CG Professionals en hun eindproducten bedroegen €6400,-

Cases

Meer weten? Neem contact met ons op!

Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt gelukkig om jou volledig te ontzorgen en in de watten te leggen bij onze eigen Venues. In haar vrije tijd is ze graag met familie en vrienden en houdt ze van koken, reizen en films kijken.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer. Ze luistert de hele dag door naar muziek en gaat graag naar concerten of festivals. Lisanne houdt van reizen en lekker eten, het liefst een combinatie van die twee.