Moderators voor drankonderzoek 2018-05-14T11:12:48+00:00

Project Description

Moderators voor drankonderzoek

Mixdrankjes zijn de laatste tijd steeds populairder, voor zowel thuis als tijdens een avondje uitEen internationale drankenfabrikant wilde graag onderzoek doen naar haar reputatie in Nederland. Daarvoor is er een workshopsessie georganiseerd, die op het hoofdkantoor van de klant plaats vond. Het moest een gezellige avond worden, waarbij de deelnemers hun ervaringen en associaties zouden delen. CG heeft de klant volledig kunnen ontzorgen, niet alleen door de deelnemers te selecteren en te werven maar ook door drie moderators en een tolk te selecteren en te briefen om deze workshop te leiden. Ook de benodigde vertalingen en rapportages zijn door CG Professionals verzorgd.
De totale kosten voor de inzet van de CG Professionals en hun eindproducten bedroegen €6400,-

Cases

Meer weten? Neem contact met ons op!

Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt er gelukkig van om jou volledig te faciliteren bij onze eigen Venues.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer.