Testleiders meten huidtypen 2018-04-26T10:26:13+00:00

Project Description

Testleiders meten huidtypen

In Nederland hebben wij een enorme diversiteit, wat ideaal is om een product op een brede doelgroep te testen. Zo is er ook veel diversiteit in huidtypen. Voor een groot onderzoek naar het resultaat  van IPL-behandelingen dienden er bij honderd vrouwen een meting plaats te vinden om te bepalen of de apparaten de huid konden lezen. Dit moest natuurlijk op een prettige, centraal gelegen locatie.

CG heeft ontzorgd door niet alleen de locatie te verzorgen, maar ook een gastvrouw die de dames verwelkomde met een kopje koffie of thee. Er is een briefing met de klant georganiseerd waarbij het gebruik van de apparaten werd toegelicht. Twee ervaren testleidsters van CG hebben de metingen afgenomen bij alle deelneemster en dagelijks de resultaten en opvallendheden gecommuniceerd met de klant.

De doorlooptijd van de testperiode was 3 weken, de totale kosten voor de locatiehuur, gastvrouw en testleiders bedroegen €10.700,-

Cases

Meer weten? Neem contact met ons op!

Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt gelukkig om jou volledig te ontzorgen en in de watten te leggen bij onze eigen Venues. In haar vrije tijd is ze graag met familie en vrienden en houdt ze van koken, reizen en films kijken.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer. Ze luistert de hele dag door naar muziek en gaat graag naar concerten of festivals. Lisanne houdt van reizen en lekker eten, het liefst een combinatie van die twee.