Tolken voor Japans onderzoek 2018-03-16T12:05:58+00:00

Project Description

Tolken voor Japans onderzoek

Fietsen kunnen wij als de besten in Nederland. Daarmee is Nederland dan ook de ideale markt om nieuwe technieken omtrent de fietsenindustrie te testen. Dat leidde tot een Duits onderzoeksbureau dat een onderzoek wilde uitzetten in Amsterdam voor een Japanse eindklant. CG zorgde voor de deelnemers, zette een moderator in, verzorgde de vertalingen, transcripts en rapportages. Ook regelde CG last minute nog twee Japanse tolken die de eindklant van simultane vertaling verzorgden.

De totale kosten voor de locatiehuur en de inzet van CG Professionals en hun eindproducten bedroegen €4200,-

Cases

Meer weten? Neem contact met ons op!

Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt gelukkig om jou volledig te ontzorgen en in de watten te leggen bij onze eigen Venues. In haar vrije tijd is ze graag met familie en vrienden en houdt ze van koken, reizen en films kijken.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer. Ze luistert de hele dag door naar muziek en gaat graag naar concerten of festivals. Lisanne houdt van reizen en lekker eten, het liefst een combinatie van die twee.