Respondenten 2018-04-26T14:30:18+00:00

Respondenten voor marktonderzoek

Goed geregeld via CG

Goed marktonderzoek zonder goede respondenten is onmogelijk. Daarom regelen wij de beste respondenten voor jouw onderzoek.

Wij vinden bijna iedere doelgroep. Consument of zakelijk, lokaal of internationaal? Altijd snel geregeld en voor een scherpe prijs.

Of het nu gaat om 1 op 1 interviews, groepsgesprekken, in-home, werkplekbezoeken of online onderzoek. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons enthousiaste team heeft jarenlange ervaring, weet alles van de (on)mogelijkheden en zorgt altijd voor de beste oplossing voor jouw marktonderzoek

Goed onderzoek goed geregeld, dat is onze missie. Waarmee mogen we jou helpen?

  • Klanttevredenheid van 4,2 op 5 sterren

  • 15 jaar kennis en ervaring in het werven van respondenten

  • 85 medewerkers en selectie experts

  • Groot eigen panel en 3 onderzoeklocaties

  • ISO certificering 20252 en 26362, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA FairData

Benieuwd naar onze ervaring?

Wat zeggen klanten over onze respondenten?

“Wat ik prettig vond aan CG was dat ze binnen slechts een aantal uren mijn deelnemers konden werven. Dit ondanks dat het toch niet de gemakkelijkste doelgroep was. CG vroeg vanuit hun expertise goed door op onze selectiecriteria zonder dat ik daarom gevraagd had. Dat is erg prettig. Alle respondenten zijn netjes komen opdagen. Ook heel fijn dat er een aantal respondenten tussen zaten die waarschijnlijk van allochtone afkomst zijn. Dat is een groep die in mijn optiek te vaak ontbreekt in onderzoeken.” 

Rob Geerlings, Adviseur Market Intelligence bij CZ

“Bij Youngworks spreken we vooral jongeren en jongvolwassenen. En vaak zijn er dan nog heel specifieke wervingscriteria. CG denkt heel goed en betrokken met ons mee, ook als onze klanten last-minute vragen hebben. En ze leveren altijd goede respondenten.”

Debby van Adrichem, Researcher Trends bij YoungWorks

“Als we denken, hier gaan anderen misschien van piepen, dan doen jullie hem wel. We hadden parels van respondenten!”

Nieske Witlox, Eigenaar van Co-Efficiënt

Klanten waar wij respondenten voor werven

Zullen wij respondenten voor jouw marktonderzoek werven?

Mail ons voor een prijsindicatie

Meer weten over hoe wij respondenten werven? Neem contact op!

Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Paula zorgt voor blije klanten. Als bij een uitdagende selecties, alles op zijn plek valt, is haar werkdag geslaagd. Dat doet ze inmiddels al meer dan 10 jaar. Paula woont samen met haar drie mannen van 35, 4 en 2 jaar. Ze haalt haar energie uit hardlopen, Bruce Springsteen, feestjes en lokale politiek.
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Jolanda vindt het leuk om met aandacht voor jou als klant kwaliteit te leveren. Het doet haar goed als ze het gevoel heeft dat ze mee kan denken en zo de beste respondenten heeft kunnen leveren. Jolanda brengt graag tijd voor met haar kinderen in de speeltuin of op de kinderboerderij. Ook geeft ze trainingen in baby- en kindergebaren.
Ruud Kok
Ruud KokClient Service Manager
Ruud haalt passie uit het zorgdragen dat iedere selectie goed verloopt. En uiteraard, ook tevreden klanten. Hij is een echte team player, breed inzetbaar en behulpzaam. In zijn vrije tijd houdt Ruud ervan om te voetballen met vrienden of te drummen.
Stefan Roosendaal
Stefan RoosendaalProject manager
Stefan werkt vanaf het begin van zijn studie Communicatie bij CG. Nadat hij was afgestudeerd is hij na een reis in Azië aan de slag gegaan als projectmanager. Dagelijks zorgt hij ervoor dat er plezier is op de werkvloer en de kwaliteit van de respondenten wordt gewaarborgd. Stefan houdt van reizen, festivals en pizza.