Deelnemers2019-02-26T13:22:35+00:00

Respondenten voor marktonderzoek

Offerte aanvragen

Goed geregeld via CG

Voor goed marktonderzoek zijn goede respondenten nodig. Daarom regelen wij de beste respondenten voor jouw onderzoek.

Op zoek naar consumenten, zakelijke beslissers of deelnemers in het buitenland? Altijd snel geregeld en voor een scherpe prijs.

Of het nu gaat om 1 op 1 interviews, groepsgesprekken, in-home interviews, werkplekbezoeken of online onderzoek, wij vinden ze voor je!

Ons enthousiaste team heeft jarenlange ervaring, weet alles van de (on)mogelijkheden en zorgt altijd voor de beste oplossing voor jouw marktonderzoek, dus wie mogen we voor jou zoeken?

  • Onze respondenten en dienstverlening krijgen gemiddeld een 4,2 op 5 sterren

  • 15 jaar ervaring in werving en selectie van respondenten

  • 85 medewerkers

  • 3 eigen onderzoekslocaties en een netwerk van partners

  • 80.000 panelleden, alternatieve wervingstechnieken en partners

  • ISO certificering 20252 en 26362, lidmaatschap van ESOMAR, Research Keurmerkgroep en MOA FairData

Regel jij je werving en selectie al bij CG?

Inloggen klantenportal

Nieuws

  • Steeds meer voice recognition projecten

Steeds meer voice recognition projecten

Al jaren leveren we veel deelnemers voor UX tests. De laatste tijd explodeert het aantal projecten  dat we doen voor partijen die voor Android dan wel iOS  bezig zijn om ook de spraakherkenning [...]

  • Simone Beets

Welkom bij CG Simone Beets!

Sinds kort versterkt Simone Beets team CG als projectcoördinator. Leer Simone beter kennen in dit korte interview waarin zij vertelt over haar Facebookpagina met 140.000 volgers, de negendaagse trektocht door Nepal en haar passie voor gezonde [...]

Klanten

Wat zeggen klanten over CG?

“Wat ik prettig vond aan CG was dat ze binnen slechts een aantal uren mijn deelnemers konden werven. Dit ondanks dat het toch niet de gemakkelijkste doelgroep was. CG vroeg vanuit hun expertise goed door op onze selectiecriteria zonder dat ik daarom gevraagd had. Dat is erg prettig. Alle respondenten zijn netjes komen opdagen. Ook heel fijn dat er een aantal respondenten tussen zaten die waarschijnlijk van allochtone afkomst zijn. Dat is een groep die in mijn optiek te vaak ontbreekt in onderzoeken.” 

Rob Geerlings, Adviseur Market Intelligence bij CZ

“Bij Youngworks spreken we vooral jongeren en jongvolwassenen. En vaak zijn er dan nog heel specifieke wervingscriteria. CG denkt heel goed en betrokken met ons mee, ook als onze klanten last-minute vragen hebben. En ze leveren altijd goede respondenten.”

Debby van Adrichem, Researcher Trends bij YoungWorks

“Als we denken, hier gaan anderen misschien van piepen, dan doen jullie hem wel. We hadden parels van respondenten!”

Nieske Witlox, Eigenaar van Co-Efficiënt

Zullen wij respondenten voor jouw marktonderzoek werven?

Offerte aanvragen

Meer weten over hoe wij respondenten werven?

Stefan Roosendaal
Stefan RoosendaalProject manager
Stefan werkt vanaf het begin van zijn studie Communicatie bij CG. Nadat hij was afgestudeerd is hij na een reis in Azië aan de slag gegaan als projectmanager. Dagelijks zorgt hij ervoor dat er plezier is op de werkvloer en de kwaliteit van de respondenten wordt gewaarborgd.
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director
Blije klanten en blije medewerkers, daar is Merik samen met het CG team dagelijks mee bezig. Begonnen als research consultant bij Millward Brown startte hij CG in 2002 samen met broer Hendrik. Vele ondernemerservaringen rijker helpt hij jou graag om ook jouw onderzoek ‘goed te regelen’.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x