Werken bij CG2018-12-20T16:02:34+00:00

Kom jij ons versterken?

Ontmoet team CG

CG is de ‘one stop research shop’. Ons doel? In ieder marktonderzoek een rol spelen en meerwaarde bieden voor onze klanten. Hoe wij dat doen? Wij geloven in plezier, verantwoordelijkheid en een 5-sterrendienstverlening. We houden van aanpakken en doorzetten, maar ook van gezelligheid. We zijn ongeveer 80 man groot en de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 35 jaar.

CG heeft een platte hiërarchie en managers die midden in het bedrijf staan. Verschillende teams werken er iedere dag hard aan om onze klanten blij te maken. Daarnaast werken verschillende lean en mean scrumteams in korte verbetertrajecten om service, competenties en werkplezier steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Wij geloven in “trial and error”. Heb jij een idee? Dan gaan we dat direct uitdenken, proberen en bij succes doorvoeren. Niet succesvol? Geen probleem, gaan we weer door met een nieuw idee. Durf te falen, durf te groeien!

Wij stimuleren, vragen en geven verantwoordelijkheid aan onze medewerkers. We werken vanuit vertrouwen en vrijheid. Iedereen creëert zijn eigen, gave baan. CG werkt niet met taken, maar met verantwoordelijkheden. Een vaste functieomschrijving hebben we ook niet. We kijken naar de mensen, hun talenten en wensen en behoeften van CG.

Dat zie je ook goed terug in onze sollicitatie procedure. Na de eerste selectie door onze HR afdeling, organiseren wij een CG Café. In dit café komen de geselecteerde kandidaten samen met een aantal toekomstige collega’s. In een ongedwongen setting, leren we elkaar beter kennen en zoeken we een wederzijdse klik. Deze klik, is doorslaggevend bij onze definitieve keuze. Hiermee creëren we een gevarieerd maar passend team en maken we samen van iedere nieuwe collega een succes!

Meer weten over ons bedrijf en hoe jij een onderdeel wordt van ons team? Neem contact op met Saskia via +31(0)228 563954 of mail naar hr@cgselecties.nl

  • Onze kernwaarden zijn plezier, verantwoordelijkheid en een 5-sterrendienstverlening

  • Wij geloven in “trial and error”

  • CG heeft een platte hiërarchie met managers die naast je staan

  • We kijken naar mensen, hun talenten en de wensen en behoeften van CG

Kom jij ons team versterken?

Ontmoet team CG

Vera Pentinga
Vera PentingaTeam Coordinator
Vera is een spin in het web bij CG. Van alle kanten intern en extern komt er informatie die zij dan weer in de juiste richting stuurt of acties voor uitzet. Een functie met veel sub-taken, wat het voor haar juist leuk maakt en haar scherp houdt. Wanneer er een spoedselectie binnenkomt gaat ze graag de uitdaging aan om de planning daarvoor rond te maken.
Bryan van Klaveren
Bryan van KlaverenProject manager
Bryan is als projectmanager verantwoordelijk voor de kwalitatieve projecten bij CG. Hij bepaalt de strategie van de werving en zet gericht acties uit om van de projecten een succes te maken.
Niels Vertelman
Niels VertelmanScripter
Niels werkt sinds 2007 bij CG en is verantwoordelijk voor het scripten van kwalitatieve en kwantitatieve projecten. Daarnaast ondersteunt hij de projectmanagers en de Client Service Managers.
Elna Roosendaal
Elna RoosendaalTelefoniste
Elna is dé stem van CG. Als senior telefoniste heeft iedere klant wel eens contact met haar gehad. Via de telefoon, Whatsapp, e-mail of facebook. Dat doet ze al ruim 7 jaar.
Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt er gelukkig van om jou volledig te faciliteren bij onze eigen Venues.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer.
Claire Schmitz
Claire SchmitzAccount Manager
Na meer dan 10 jaar als kwantitatief onderzoeker heeft Claire in 2016 gekozen om verder te gaan in onderzoeksland als account manager bij CG. Ze wordt blij van klanten tevreden te maken en te houden.
Merik te Grotenhuis
Merik te GrotenhuisManaging Director
Blije klanten en blije medewerkers, daar is Merik samen met het CG team dagelijks mee bezig. Begonnen als research consultant bij Millward Brown startte hij CG in 2002 samen met broer Hendrik. Vele ondernemerservaringen rijker helpt hij jou graag om ook jouw onderzoek ‘goed te regelen’.
Tom Groot
Tom GrootProject manager
Tom is als projectmanager verantwoordelijk voor het project van A tot Z. Hij zorgt ervoor dat jij goed op de hoogte bent van de status van je project en regelt intern bijna alles.
Ruud Kok
Ruud KokClient Service Manager
Ruud zijn passie is het er zorg voor te dragen dat iedere selectie goed verloopt. En uiteraard, ook tevreden klanten. Hij is een echte teamplayer, breed inzetbaar en behulpzaam.
Stefan Roosendaal
Stefan RoosendaalProject manager
Stefan werkt vanaf het begin van zijn studie Communicatie bij CG. Nadat hij was afgestudeerd is hij na een reis in Azië aan de slag gegaan als projectmanager. Dagelijks zorgt hij ervoor dat er plezier is op de werkvloer en de kwaliteit van de respondenten wordt gewaarborgd.
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Jolanda vindt het leuk om met aandacht voor jou als klant kwaliteit te leveren. Het doet haar goed als ze het gevoel heeft dat ze mee kan denken en zo de beste respondenten heeft kunnen leveren.
Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant
Floris is de ras-onderzoeker van het team online onderzoek. Met jarenlange ervaring bij o.a. GfK bijt hij zich graag vast in complexe onderzoeken.
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Paula zorgt voor blije klanten. Als bij een uitdagende selectie, alles op zijn plek valt, is haar werkdag geslaagd. Dat doet ze inmiddels al meer dan 10 jaar.
Sanne Bakker
Sanne BakkerProject Coordinator
Sanne staat voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Een spin in het web die van A tot Z op de hoogte is van de lopende projecten.
Alexander Ciere
Alexander CiereProject Coordinator
Alexander ondersteunt de Client Service Mangers overal waar mogelijk. Hij zorgt ervoor dat projecten vertaald worden op een manier die voor iedereen binnen het bedrijf duidelijk is. Hij schakelt hierdoor namens de csm’er met de scripters en projectmanagers.
Bas Poot
Bas PootScripter
Bas programmeert vragenlijsten voor zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Daarnaast is hij de Data Protection Officer en het aanspreekpunt voor AVG zaken bij CG.

Een impressie van onze (thema) feestjes en uitjes

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

[recaptcha id:captcha]

x