Team CG 2018-04-23T15:02:40+00:00

Nieuwsgierig naar onze mensen?

Ontmoet team CG

Werken bij CG is werken bij het leukste en meest uitdagende bedrijf van West-Friesland. Bij CG maken we goed onderzoek mogelijk. Ons doel? In ieder marktonderzoek een rol spelen en meerwaarde bieden voor onze klanten. Hoe wij dat doen? Wij geloven in plezier, verantwoordelijkheid en een 5-sterren dienstverlening.

CG heeft een platte hiërarchie en een MT dat midden in het bedrijf staat. Verschillende teams werken iedere dag hard aan onze diensten om onze klanten blij te maken. Daarnaast werken verschillende lean & mean scrumteams in korte verbetertrajecten om service, competenties en ons plezier steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Wij geloven in “trial and error”. Heb jij een idee? Dan gaan we dat direct uitdenken, proberen en bij succes doorvoeren. Niet succesvol? Geen probleem, gaan we weer door met een nieuw idee. Durf te falen, durf te groeien!

Wij stimuleren, vragen en geven verantwoordelijkheid aan onze medewerkers. We werken vanuit vertrouwen en vrijheid. Iedereen creëert zijn eigen, gave baan. CG werkt niet met taken, maar met verantwoordelijkheden. Een vaste functieomschrijving hebben we ook niet. We kijken naar de mensen, hun talenten en wensen en behoeften van CG.

Dat zie je ook goed terug in onze werving & selectie procedure. Na de werving en een eerste selectie door onze HR afdeling en de manager, organiseren wij een CG Café. In dit café komen de geselecteerde kandidaten samen met een aantal toekomstige collega’s. In een ongedwongen setting, leren we elkaar beter kennen en zoeken we een wederzijdse klik is. Deze klik, is doorslaggevend bij onze definitieve keuze. Hiermee creëren we een gevarieerd maar passend team maken we samen van iedere nieuwe collega een succes!

  • Onze kernwaarden zijn plezier, verantwoordelijkheid en een 5-sterren dienstverlening

  • Wij geloven in “trial and error”

  • CG heeft een platte hiërarchie

  • We kijken naar de mensen, hun talenten en wensen en behoeften van CG

Vacatures

Ben jij enthousiast geworden en wil je bij CG werken?

Reageer dan op onze vacatures en stuur je C.V. op!

Een impressie van onze feestjes

Team CG

Marcia Rodrigues de Oliveira
Marcia Rodrigues de OliveiraSupport Manager
Marcia is onze regelaar achter de schermen, ze stuur onze finance, HR en telefonistes aan en zorgt voor onze huisvesting. Een echte duizendpoot met thuis al net zo’n divers leven samen met haar man en 2 kinderen. Van muziek en dansen laadt zij op. Marcia komt het best tot haar recht in een continue uitdagende omgeving, vandaar dat zij al bijna 10 jaar CG haar tweede huis noemt.
Arjan Veninga
Arjan VeningaManaging Director
Blije klanten, blije collega’s, dag in en dag uit is Arjan als managing director bezig om dit samen met het team voor elkaar te boksen. Zijn ervaring bij bedrijven als KPN en Kamer van Koophandel komt dan handig van pas. Naast het bedrijf runnen, slaat hij graag tegen een bal op de tennisbaan, gaat hij graag op reis en kan hij erg genieten van goed eten.
Jolanda Slim
Jolanda SlimClient Service Manager
Jolanda vindt het leuk om met aandacht voor jou als klant kwaliteit te leveren. Het doet haar goed als ze het gevoel heeft dat ze mee kan denken en zo de beste respondenten heeft kunnen leveren. Jolanda brengt graag tijd voor met haar kinderen in de speeltuin of op de kinderboerderij. Ook geeft ze trainingen in baby- en kindergebaren.
Paula Borst
Paula BorstClient Service Manager
Paula zorgt voor blije klanten. Als bij een uitdagende selecties, alles op zijn plek valt, is haar werkdag geslaagd. Dat doet ze inmiddels al meer dan 10 jaar. Paula woont samen met haar drie mannen van 35, 4 en 2 jaar. Ze haalt haar energie uit hardlopen, Bruce Springsteen, feestjes en lokale politiek.
Ruud Kok
Ruud KokClient Service Manager
Ruud haalt passie uit het zorgdragen dat iedere selectie goed verloopt. En uiteraard, ook tevreden klanten. Hij is een echte team player, breed inzetbaar en behulpzaam. In zijn vrije tijd houdt Ruud ervan om te voetballen met vrienden of te drummen.
Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt gelukkig om jou volledig te ontzorgen en in de watten te leggen bij onze eigen Venues. In haar vrije tijd is ze graag met familie en vrienden en houdt ze van koken, reizen en films kijken.
Tom Groot
Tom GrootProject manager
Tom is als projectmanager verantwoordelijk voor het project van A tot Z. Hij zorgt ervoor dat jij goed op de hoogte bent van de status van je project en regelt intern bijna alles. In zijn vrije tijd houdt Tom van festivals, voetbal, pubquizzen en brengt hij graag tijd door met vrienden.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer. Ze luistert de hele dag door naar muziek en gaat graag naar concerten of festivals. Lisanne houdt van reizen en lekker eten, het liefst een combinatie van die twee.
Floris Leupen
Floris LeupenResearch Consultant
Floris is de ras-onderzoeker van het team online onderzoek. Met jarenlange ervaring bij o.a. GfK bijt hij zich graag vast in complexe onderzoeken. Daarnaast loopt Floris niet weg voor een (veel te) flauwe grap, houdt hij van muziek, festivals, cabaret en lekker eten.
Claire Schmitz
Claire SchmitzAccount Manager
Na meer dan 10 jaar als kwantitatief onderzoeker heeft Claire in 2016 gekozen om verder te gaan in onderzoeksland als account manager bij CG. Ze wordt blij van blije klanten en doet haar uiterste best klanten blij te maken en te houden. Ze houdt van borrelen en cabaret.
Bryan van Klaveren
Bryan van KlaverenProject manager
Bryan is als projectmanager verantwoordelijk voor de kwalitatieve projecten bij CG. Hij bepaalt de strategie van de werving en zet gericht acties uit om van de projecten een succes te maken. Buiten CG kan je Bryan vinden op het voetbalveld of in zijn eigen keuken.
Stefan Roosendaal
Stefan RoosendaalProject manager
Stefan werkt vanaf het begin van zijn studie Communicatie bij CG. Nadat hij was afgestudeerd is hij na een reis in Azië aan de slag gegaan als projectmanager. Dagelijks zorgt hij ervoor dat er plezier is op de werkvloer en de kwaliteit van de respondenten wordt gewaarborgd. Stefan houdt van reizen, festivals en pizza.
Niels Vertelman
Niels VertelmanProject manager
Niels werkt sinds 2007 bij CG en is verantwoordelijk voor het scripten van kwalitatieve en kwantitatieve projecten. Daarnaast ondersteunt hij de projectmanagers en de Client Service Managers. In zijn vrije tijd is Niels bezig met hardlopen en politiek.
70 medewerkers
70 medewerkersRecruiters & hosts

Onze locaties