Vergaderlocatie 2018-04-18T13:38:59+00:00

Vergaderlocatie

Inspirerende ruimtes voor jouw vergadering of training

Zoek jij een vergaderlocatie voor jouw meeting, brainstorm of training? CG Venues regelt het.

CG Venues zijn onze inspirerende en prettig ingerichte vergaderruimtes in Amsterdam tegenover centraal station en in centrum Amersfoort en Hoorn.

De vergaderlocaties zijn licht en inspirerend ingericht. Uiteraard voorzien van de modernste faciliteiten. Altijd centraal gelegen en goed bereikbaar per auto of OV.

Onze ervaren Venue managers staan altijd voor je klaar om de beste oplossing voor jouw wensen te regelen.

Goede meetings, brainstorms en events organiseren, dat is onze missie. Waarmee mogen we jou helpen?

  • Klanttevredenheid van 4,4 op 5

  • Goed aangeschreven op o.a. MeetingReview

  • Gezonde en lekkere catering

  • Uniek in Amsterdam: The Loft met dakterras en uitzicht over Amsterdam

  • Scherpe prijzen

Waar bevinden de vergaderlocaties zich?

Een impressie van onze huisgemaakte catering

Wat zeggen onze vergaderlocatie klanten?

“We hebben een geweldige dag gehad op deze locatie. De locatie ziet er prachtig uit. Het eten was meer dan verrukkelijk. De zorg en de liefde die we de hele dag voelde vanuit de dame op de locatie maakt het echt een geweldige dag voor ons en onze deelnemers. In onze trainingen staan wij altijd voor goede zorgen en wauw elementen. Dat is zeker gelukt, de deelnemers gaven aan weer verrast te zijn! Wij zouden graag vaker naar deze locatie terug willen!”

Review op platform, Inspiratie op Locatie

“Bedankt voor alle goede zorgen. Onze schoolleiders hebben een top studiedag gehad. Locatie, zaal en catering waren top! Wellicht tot een andere keer.”

“Uitstekend verzorgd: reservering snel en makkelijk, ontvangst vriendelijk. Catering heerlijk: lunch en borrel, dranken en snacks mooi verzorgd, mooie producten. Ruimte heerlijk: ruim en licht, prettig om een apart loungegedeelte te hebben waar we de helft van de middag hebben ingevuld. Goed bereikbaar. Extra pluspunt: we hoefden nergens om te vragen, alles werd gewoon soepel geregeld. Eén aandachtspunt: als de buitendeur openstaat, klappert de binnendeur heel erg. Dat stoort wel een beetje.”

Merel van den Hooff, Directieassistent bij Combiwel

Onze vergaderlocatie klanten

Benieuwd naar onze tarieven?

Prijslijst Vergaderlocaties
Prijslijst Catering

Meer weten over onze vergaderlocaties? Neem contact met ons op!

Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt gelukkig om jou volledig te ontzorgen en in de watten te leggen bij onze eigen Venues. In haar vrije tijd is ze graag met familie en vrienden en houdt ze van koken, reizen en films kijken.
Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer. Ze luistert de hele dag door naar muziek en gaat graag naar concerten of festivals. Lisanne houdt van reizen en lekker eten, het liefst een combinatie van die twee.