Vergaderlocatie2018-09-06T15:17:43+00:00

Inspirerende vergaderlocatie

Voor elke geslaagde meeting, brainstorm of training

Ben jij op zoek naar een centrale en inspirerende locatie voor jouw meeting, brainstorm of training? Boek dan snel de CG Venues.

CG Venues zijn onze prettig en warm ingerichte vergaderruimtes in historische klassieke panden in Amsterdam (tegenover Centraal Station) en in centrum van AmersfoortUiteraard voorzien van de modernste faciliteiten en heerlijke en gezonde catering. Na afloop kan er goed geborreld worden op ons dakterras met uitzicht over de stad.

Gemakkelijk geboekt, goed geregeld. Scherpe prijzen inclusief voorzieningen, dus geen verrassingen achteraf. Onze ervaren Venue Managers staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw meeting gegarandeerd een succes wordt.

  • Klanttevredenheid van 4,4 op 5

  • Goed aangeschreven op o.a. MeetingReview

  • Gezonde en lekkere catering

  • Uniek in Amsterdam: The Loft met dakterras en uitzicht over Amsterdam

  • Scherpe prijzen

Benieuwd naar onze ervaring in het faciliteren van locaties?

Een impressie van onze huisgemaakte catering

De CG Venue sfeer voorproeven?

Volg CG Venues op instagram!

Wat zeggen onze vergaderlocatie klanten?

“We used the loft, which is such a nice venue for meetings and such. It’s spacious yet cozy, with such great views of Amsterdam on the balcony. The hosts make sure everything is perfect and prepared for you, and lunch is really lovely. Would absolutely recommend this venue.”

“Bedankt voor alle goede zorgen. Onze schoolleiders hebben een top studiedag gehad. Locatie, zaal en catering waren top! Wellicht tot een andere keer.”

“We hebben een geweldige dag gehad op deze locatie. De locatie ziet er prachtig uit. Het eten was meer dan verrukkelijk. De zorg en de liefde die we de hele dag voelde vanuit de dame op de locatie maakt het echt een geweldige dag voor ons en onze deelnemers. In onze trainingen staan wij altijd voor goede zorgen en wauw elementen. Dat is zeker gelukt, de deelnemers gaven aan weer verrast te zijn! Wij zouden graag vaker naar deze locatie terug willen!”

Leonie van Rooy, Field of Dreams

“Uitstekend verzorgd: reservering snel en makkelijk, ontvangst vriendelijk. Catering heerlijk: lunch en borrel, dranken en snacks mooi verzorgd, mooie producten. Ruimte heerlijk: ruim en licht, prettig om een apart loungegedeelte te hebben waar we de helft van de middag hebben ingevuld. Goed bereikbaar. Extra pluspunt: we hoefden nergens om te vragen, alles werd gewoon soepel geregeld. Eén aandachtspunt: als de buitendeur openstaat, klappert de binnendeur heel erg. Dat stoort wel een beetje.”

Merel van den Hooff, Directieassistent bij Combiwel

Onze vergaderlocatie klanten

Benieuwd naar onze tarieven?

Prijslijst Vergaderlocaties
Prijslijst Catering

Meer weten over onze vergaderlocaties? Neem contact met ons op!

Lisanne Jong
Lisanne JongVenue Coordinator
Lisanne zorgt er voor dat jouw dag bij de venues tot in de puntjes is verzorgd. Ze is de schakel tussen de klant en het team van gastvrouwen & -heren op de vloer.
Renske van der Mooren
Renske van der MoorenVenue Manager
Renske is verantwoordelijk voor het leveren van alle mogelijke faciliteiten voor onderzoeken en vergaderingen. Ze wordt er gelukkig van om jou volledig te faciliteren bij onze eigen Venues.

Bel mij terug

Wil je meer weten? We bellen je graag.

x